Service: reparatie en onderhoud

Je voertuig is een belangrijke bron van inkomsten, vooral als je bijvoorbeeld pakketten thuisbezorgt.
Daarom bieden we bij elektrischebedrijfswagens.nl de juiste (en snelle) service die je nodig hebt, van Bluekens EV.
We hebben een uitgebreid servicenetwerk voor elektrische bedrijfswagens en trucks van bekende merken zoals BYD,
Maxus en Renault, verspreid over heel Nederland. Daarmee kunnen we een hoge uptime van je voertuigen garanderen.

Gespecialiseerde werkplaats

Met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van elektrische bedrijfswagens en trucks hebben we bij Bluekens een schat aan kennis en expertise opgebouwd. Dit komt allemaal samen in ons technische expertisecentrum in Oosterhout. Onze werkplaats is volledig uitgerust met de benodigde apparatuur voor elektrische voertuigen. Bovendien zijn onze elektromonteurs die met elektrische voertuigen werken gespecialiseerd in batterijreparaties. Bij Bluekens werken we volgens de NEN9140-normen en onze medewerkers worden regelmatig bijgeschoold in de nieuwste technieken en ontwikkelingen.

Beheer van 450+ voertuigen

Ongeacht het merk van je elektrische bedrijfswagen, kunnen we op maat gemaakte service bieden. Momenteel beheren we meer dan 450 voertuigen van merken zoals BYD, B-ON, Renault en Maxus voor klanten in diverse branches, waaronder post- en pakketbezorging, transport en logistiek, en boodschappenbezorging.

Landelijke servicedekking

De Bluekens Groep heeft al meer dan 60 jaar ervaring in de autotechniek en is al 15 jaar actief op het gebied van elektrotechniek. In 2019 hebben we Bluekens EV opgericht, waar we ons volledig richten op emissievrije stadslogistiek. Je kunt altijd rekenen op onze service, kennis en expertise. Ons Zero Emissie Kenniscentrum vind je in Breda. Hier ontvangen we je graag voor proefritten (op afspraak), evenementen en kennissessies.

Ondersteuning bij aansluitingen en laadpalen

Bij Bluekens EV staan we ook voor je klaar als het gaat om uitdagingen op het gebied van laadinfrastructuur, zelfs als je geen voertuig bij ons aanschaft. We helpen je bij het in kaart brengen van de mogelijkheden en benodigde aanpassingen op jouw locatie, en regelen leveranciers voor de installatie van de meest geschikte oplossingen. Na de installatie bieden we ook de mogelijkheid om je laadinfrastructuur op afstand te monitoren, zodat eventuele storingen (zoals stroomuitval) snel kunnen worden verholpen.

Meer over service

Wil je meer weten over onze service of een afspraak inplannen?