Nieuw te bestellen - Elektrische bedrijfswagens

Nieuw te bestellen

Ben je op zoek naar een nieuwe en specifieke elektrische bedrijfswagen? Ook daar helpen we je graag mee op weg. Elektrischebedrijfswagens.nl is een label van Bluekens EV. Bluekens EV is officieel dealer van de merken B-On, Maxus, en BYD en Bluekens Truck en Bus van Renault. Tezamen een breed gamma, met voor veel uitdagingen een elektrische oplossing. We bieden je graag de gelegenheid voor een proefrit, geven we je advies en kunnen we je van een vrijblijvende offerte voorzien. Lees hieronder meer over wat onze merken te bieden hebben.

Maxus

Steeds vaker zie je dit merk aan je voorbij gaan, want Maxus (onderdeel van SAIC) verovert stap voor stap de elektrische bedrijfswagenmarkt. De elektrische bussen van dit merk hebben een veelgevraagde feature: een trekhaak. Ze bieden veel ruimte, onder andere voor europallets, en hebben een hoog laadvermogen. Ook beschikbaar als chassis voor een maatwerkopbouw zoals open laadbak of bak.


Maxus range Maxus range
Renault E-Tech

Renault

Renault Trucks biedt reeds enkele jaren elektrische bedrijfswagens en trucks. Daarmee hebben ze al veel ervaring opgedaan. In Nederland zijn ze dan ook niet meer uit het straatbeeld weg te denken. De Renault Master E-Tech is echt een elektrische bedrijfswagen voor de binnenstad. Zeer compleet uitgerust en voorzien van handige functies die een aangenaam werkcomfort garanderen.

BYD Trucks

BYD is pionier en actueel wereldwijd leidend als het gaat om batterijtechnologie en elektrische mobiliteit. In Europa is het merk ook al meer dan 20 jaar actief. De BYD ETM6 elektrische 7,5 tons truck is een uitzonderlijke truck. Het chassis kan op maat worden opgebouwd voor een breed scala aan toepassingsgebieden, waaronder horecabelevering (gekoeld), meubelbezorging, logistiek en meer. Deze kleine elektrische vrachtwagen is leverbaar in twee lengtes.


BYD Truck BYD Truck

Kies een bedrijfswagen die bij
je bedrijfsvoering past

Meer weten over nieuw te bestellen elektrische bedrijfswagens of trucks?